ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ
6947862296 - 2531083312
υπηρεσίες
Η Βίοαπολύμανση έχει ως κύρια δραστηριότητα τις υπηρεσίες Δημόσιας υγείας (Απεντόμωση-Απολύμανση-Μυοκτονία-Απώθηση ερπετών). Παρέχουμε συμβουλές και υπηρεσίες απεντόμωσης, απολύμανσης και μυοκτονίας σε ιδιώτες για προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζουν στις κατοικίες τους, σε εξοχικές κατοικίες και σε οικοδομές. Αναλαμβάνουμε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος όπως ταβέρνες εστιατόρια, κρεοπωλεία, κ.ά τόσο στο κομμάτι της απολύμανσης και της εξολόθρευσης (Απεντόμωση-Μυοκτονία) όσο και στην συμβουλευτική που αφορά κανόνες υγιεινής και ασφάλειας. Επίσης, Αναλαμβάνουμε έργα απεντόμωσης, απολύμανσης και μυοκτονίας σε Δημόσια και Δημοτικά κτίρια όπως Δημαρχεία, Περιφέρειες, Αστυνομικά Τμήματα και κτιριακές εγκαταστάσεις με ευπαθείς ομάδες ατόμων όπως σχολεία, παιδικούς σταθμούς, γηροκομεία κ.ά. Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε διάφορες επιχειρήσεις και εργοστάσια που δεν είναι υγειονομικού ενδιαφέροντος αλλά αντιμετωπίζουν προβλήματα με τρωκτικά, έντομα ή φίδια. Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται για την Απεντόμωση και Μυοκτονία είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο, ενώ τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται για την Απολύμανση είναι εγκεκριμένα από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ). Επίσης, η επιχείρηση δραστηριοποιείται στα Δασοτεχνικά έργα, αναλαμβάνοντας διάφορα Δημόσια έργα, αλλά και παρέχοντας τις υπηρεσίες της και σε ιδιώτες.
απεντόμωση

Η απεντόμωση εφαρμόζεται σε όλους τους εσωτερικούς χώρους και σε επιλεγμένα σημεία εξωτερικά των κτηρίων. Η εφαρμογή της Απεντόμωσης μπορεί να περιλαμβάνει ψεκαστικές εφαρμογές στους εσωτερικούς χώρους και εξωτερικά, περιμετρικά των κτηρίων καθώς και σε υπονόμους, φρεάτια και σε επιλεγμένα σημεία όπου φωλιάζουν τα έντομα, εφαρμογή gel σε επιλεγμένα σημεία εσωτερικά των χώρων για την καταπολέμηση της Γερμανικής Κατσαρίδας (Ξανθιά) με χρήση αερολυμάτων τα οποία τοποθετούνται σε εσωτερικούς χώρους και ″γεμίζουν″ τον χώρο με την δραστική ουσία και εφαρμογές με ειδικά σκευάσματα για την καταπολέμηση των ιπτάμενων εντόμων (κυρίως μύγα) κατά τους θερινούς μήνες.

μυοκτονία

Η μυοκτονία μπορεί να χαρακτηρισθεί ως μία πολυσύνθετη εργασία η οποία απαιτεί την ανάπτυξη ενός δικτύου δολωματικών σταθμών ασφαλείας στον εξωτερικό χώρο του κτηρίου και περιμετρικά του, για την αποφυγή εισόδου των τρωκτικών στο εσωτερικό του κτιρίου και τοποθέτηση παγίδων πολλαπλών συλλήψεων σε επιλεγμένα σημεία στο εσωτερικό του κτηρίου. Σκοπός της προγραμματισμένης μυοκτονίας είναι η αποφυγή εισόδου των τρωκτικών εντός των κτηριακών εγκαταστάσεων τα οποία είναι και η αιτία πολλών μολυσματικών ασθενειών όπως και αιτία καταστροφής των κτιρίων.

απολύμανση

Απολύμανση είναι η εφαρμογή, με την οποία επιτυγχάνεται η καταστροφή των περισσοτέρων ή όλων των παθογόνων μικροοργανισμών με χημικά μέσα (χλώριο, νάτριο, αμμωνία, κ.ά). Εφαρμόζεται σε εσωτερικούς χώρους με καθολικό ψεκασμό όλων των επιφανειών.

απώθηση ερπετών

Η Απώθηση ερπετών πραγματοποιείται με την οσμή των σκευασμάτων, περιλαμβάνει την τοποθέτηση απωθητικών κονσερβών μακράς διαρκείας σε επιλεγμένα σημεία στον εξωτερικό χώρο (κυρίως σε σημεία εισόδων ή φρεατίων) και τοποθέτηση κόκκων απωθητικής δράσης περιμετρικά του κτηρίου.